Asics Gel-Challenger 14 CLAY | White / Dusty Mauve

1 299 kr

Ladies, this is the step up!

Show moreShow less
1-3 days delivery | Shop first - pay later
Produktnummer: 1042A254-102 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Er du klar for å dominere padelbanen med en sko som gir deg både stabilitet og komfort? Møt Asics Gel-Challenger 14 CLAY-padskoen! Disse skoene er laget for å gi deg den støtten du trenger når du dekker grunnlinjen og kontrollerer poengene.

Støttende Overdel for Maksimal Stabilitet på Asics Gel-Challenger 14 CLAY

Den støttende overdelen holder føttene dine på plass, noe som gir deg en forsterket følelse når du kaster deg etter ballen eller trekker deg tilbake for dype lobbeskudd. Dette betyr at du kan fokusere fullt ut på spillet uten å bekymre deg for ustabile sko.

DYNAWING-teknologi for Bedre Sideveis Bevegelse

DYNAWING-teknologien i sideveggen gir deg bedre stabilitet når du beveger deg fra side til side. Denne funksjonen støtter deg i hvert steg, slik at du kan forberede deg på skuddene dine og slå ballen med høyere tempo. Du vil merke forskjellen, spesielt når spillet blir intenst og du trenger å reagere raskt.

Adskilt Hælkonstruksjon for Økt Stabilitet

Yttersålen har en adskilt hælkonstruksjon som gir bedre stabilitet ved brå landinger. Dette gjør at du kan føle deg tryggere når du lander etter hopp og raske bevegelser.

Ekstra Slitestyrke og Komfort

For ekstra slitestyrke har vi inkludert PGUARD-tåbeskytter og AHARPLUS-yttersåle, som gjør at skoene tåler hard bruk og varer lenger. OrthoLite-innersålen gir en behagelig opplevelse hver gang du tråkker inn i skoen, og GEL-teknologien i bakfoten forbedrer støtabsorpsjonen for en mykere følelse ved fotlanding.

Miljøvennlig Produksjon

Vi har også tenkt på miljøet. Innersålen er produsert med en fargeprosess som reduserer vannbruk med ca. 33 % og karbonutslipp med ca. 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi. Dette betyr at du kan spille med god samvittighet, vel vitende om at du bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Oppsummering

Asics Gel-Challenger 14 CLAY-padskoen kombinerer alle disse teknologiene for å gi deg en sko som er både holdbar, komfortabel og stabil. Enten du er en profesjonell spiller eller en entusiastisk amatør, vil disse skoene hjelpe deg å prestere på ditt beste. Klar til å ta spillet ditt til neste nivå? Da er Asics Gel-Challenger 14 CLAY-padskoen det perfekte valget for deg!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Variant

, , , ,

Omtaler

Bli den første til å omtale “Asics Gel-Challenger 14 CLAY | White / Dusty Mauve”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

In Action